Overslaan en ga direct naar de inhoud

Financiering

Financiering

Ynsigt helpt bij het creëren van ruimte om te investeren. We zijn uw partner bij het indienen van een financieringsverzoek en het vinden van aanvullend werkkapitaal. Schakel ons in voor een kritische blik op uw financieringsstructuur en onderzoek naar gunstigere financieringsvormen. 

 

Financiering van investeringen

Wilt u investeren? Of een lening gunstiger afsluiten? Dat kan. Er komen namelijk steeds meer mogelijkheden om buiten banken om te financieren. Samen kijken we welk financieringsproduct het beste past bij u en uw bedrijf. En welke partijen dat het beste kunnen doen. Dit kan ertoe leiden dat we bij meerdere partijen offertes opvragen. Of dat we de mogelijkheden van verschillende financieringsbronnen stapelen. Zeker is dat we er voor u een scherpe en passende financiering uitrolt.

 

Financiering van werkkapitaal

De melkprijs is duidelijk lager dan verwacht. De aardappeloogst valt flink tegen door extreme weersomstandigheden. Of uw bedrijf groeit zo snel dat het werkkapitaal niet is meegegroeid met de omzet. In al deze situaties kan aanvullend werkkapitaal nodig zijn. Herkent u een van bovenstaande situaties? Kom dan eens langs voor een liquiditeitsprognose, die op tijd inzichtelijk maakt of er een toekomstig tekort dreigt. Op basis van zo’n prognose kunt u tijdig maatregelen treffen. Of, als het nodig is, een goed onderbouwd financieringsverzoek indienen bij uw bank of een andere financier.

 

Herstructureren financiering

Ooit bent u als ondernemer begonnen met een bepaalde financieringsstructuur. Inmiddels zijn er leningen afgelost, maar ook bijgekomen. Uw bedrijf is gegroeid of uw bedrijfssituatie is veranderd. Weet u zeker dat uw financieringsstructuur nog past bij de actuele bedrijfssituatie? Wij kunnen uw huidige leningen en kredieten herfinancieren en hiermee gunstigere rente- en of aflossingscondities realiseren. Dat schept meer financiële ruimte voor uw bedrijf. Dit doen we op basis van een gedegen financiële analyse, inclusief de investeringsbehoefte voor de komende jaren.

 

Onze andere specialismen

 

 

Dé financieel adviseur voor agrarische ondernemers. Waar mogen wij bij helpen?

Inzicht in uw financiële mogelijkheden, perspectief voor de toekomst en ondersteuning bij financieringsaanvragen. Ynsigt helpt.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacy policy.