Overslaan en ga direct naar de inhoud

Wij leiden u door het financieringsbos

 

Buurmans grond te koop? Een nieuwe stal bouwen? Staat uw bedrijf bij de bank onder Intensief Beheer? In alle gevallen eisen banken een complete onderbouwing van de financieringsaanvraag. Financiering is door nieuwe regels zo complex geworden dat veel ondernemers door de bomen het bos niet meer zien. Gelukkig zien wij het wel. Sterker nog, wij weten als geen ander de wegen door het bos te vinden. Wij kennen de ins en outs van het bankbeleid en weten waar de mogelijkheden liggen.

Over Ynsigt

Ynsigt. Zo heet ons bedrijf met kantoor in Heerenveen. Wij geven agrarische ondernemers helderheid en inzicht in het doolhof van de agrarische financiering. De verbastering van het woord inzicht tot Ynsigt is een knipoog naar onze Friese roots. Dat het niet de juiste Friese schrijfwijze is van het Nederlandse woord inzicht is weten we; we hebben dit juist daarom gedaan om de nadruk erop te leggen. Ynsigt is een financieringsplatform waar agrarische ondernemers in de drie noordelijke provincies en de Noordoostpolder terecht kunnen met elke vraag op het gebied van financiering.

Dick Bijlsma

 

Van jongs af aan ben ik betrokken bij de agrarische sector. Na de studie Nederlandse Landbouw bij Van Hall Larenstein ben ik na wat omzwervingen bij de Rabobank aan de slag gegaan. In 22 jaar heb ik, als senior accountmanager en agrarisch adviseur, veel kennis en een uitgebreid netwerk in de agrarische sector opgebouwd. Beide zet ik nu in voor begeleiding bij financieringsvraagstukken van agrarische ondernemingen en alle facetten die daarbij komen kijken.

 

‘Wij weten als geen ander wat er nodig is om een bank of andere financier te overtuigen en plannen gefinancierd te krijgen. Ons succes is als uw plannen uitgevoerd kunnen worden. Dat geeft enorm veel voldoening.’

Johannes Wassenaar

 

Ik ben opgegroeid op een melkveehouderijbedrijf. Voor mijn studie Agrarische Bedrijfskunde heb ik een projectstage bij de Rabobank uitgevoerd. Van beide kanten beviel dit zo goed dat ik nog voor mijn afstuderen bij de Rabobank aan de slag kon. Na een jaartje binnendienst werd mij het vertrouwen gegeven voor een buitendienstfunctie. In de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld tot senior accountmanager agrarische relaties. In de ruim twintig jaar die ik voor de Rabobank heb gewerkt, heb ik naast veel kennis een uitgebreid netwerk in de agrarische sector opgebouwd. Het persoonlijke contact is voor mij altijd erg belangrijk geweest. Bankieren is meer dan alleen cijfers.

 

‘Het is onze taak om het verhaal op de juiste toon bij de bank binnen te krijgen. Dat vraagt soms om wat kneedwerk vooraf bij financiers. Die weg weten we over het algemeen goed te bewandelen.’

Nienke Bouma

 

Mijn ouders hadden een melkveebedrijf dat begin jaren 90 is beëindigd. Maar toch kruipt het bloed waar het niet kan gaan. De agrarische sector blijft trekken. In 1997 ben ik begonnen bij het agrarisch team van de Rabobank. De bank is in de loop van de jaren sterk veranderd. Daarom heb ik in september 2021 de overstap gemaakt naar Ynsigt. Ik wil graag weer nauw betrokken zijn bij de agrarische ondernemers en met hun bedrijven. En dat lukt bij Ynsigt.

 

‘Ik ben uw contactpersoon op kantoor en kan al uw vragen beantwoorden of doorspelen naar de heren.’

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacy policy.