Overslaan en ga direct naar de inhoud

Begeleiding Intensief Beheer

Begeleiding Intensief Beheer

Staat uw bedrijf bij de bank onder Intensief Beheer dan volgt er een intensief traject om terug te gaan naar ‘normaal’. Ynsigt neemt u hierin zoveel mogelijk zorg uit handen. We maken een actieplan, verzorgen de monitoring en leveren de gevraagde stukken aan.

 

De winstgevendheid van agrarische bedrijven staat soms onder druk. En banken voeren een steeds strenger financieringsbeleid. Daardoor komen steeds vaker agrarische bedrijven bij de afdeling Intensief Beheer van banken terecht. Hier wordt bepaald of en met hoeveel het risico voor de bank is vergroot. Voor deze bedrijven is het van belang om zo snel mogelijk weer bij ‘normaal’ beheer terecht te komen.

Stel dat u op Intensief Beheer bent terecht gekomen, dan moet er van alles gebeuren om weer terug te gaan naar normaal. De bank wil inzichtelijk hebben welke stappen u zet om financieel weer gezond te worden. Ook moet u periodiek diverse financiële informatie aanleveren bij uw bank. Dit is een zeer intensief traject, waarbij we u volledig kunnen ontzorgen. Samen maken we dan een actieplan waarbij het bedrijf wordt doorgelicht, de strategie wordt bepaald en acties worden benoemd. Ook verzorgen wij de monitoring en periodieke aanlevering van de gevraagde gegevens.

Onze andere specialismen

 

 

Dé financieel adviseur voor agrarische ondernemers. Waar mogen wij bij helpen?

Inzicht in uw financiële mogelijkheden, perspectief voor de toekomst en ondersteuning bij financieringsaanvragen. Ynsigt helpt.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacy policy.