Overslaan en ga direct naar de inhoud

Zijn enthousiasme om ergens voor te gaan. Dat spreekt aan.

Wij zaten in een spagaat met de bank. De boekhouder had al een aantal begrotingen gemaakt, maar de bank keurde alles af wat wij indienden. Dan zit je met de handen in het haar. We hebben Johannes Wassenaar gevraagd omdat hij uit de bankensector kwam.

We hadden door ziekte een paar slechte jaren gehad. De kosten van de AB stegen boven ons hoofd. Bij de bank hadden we een aanvraag van € 60.000 ingediend om de crediteuren te betalen. De bank ging alleen akkoord als we een stuk van de hypotheek over lieten gaan naar een particulier. Daar wilden ze wel in meegaan. Als hun hypotheek maar naar beneden ging. Maar dan moest ik wel een andere derde partij vinden. Daar heeft Johannes voor gezorgd. En hij sprak de taal van de bank beter. Wij hebben ons stil gehouden tijdens het gesprek met de bank. Je bent zelf emotioneel.

Hij heeft ons gigantisch goed geholpen. Je bent niet de enige. Het zijn vaak verhalen die alleen aan tafel worden besproken en waar je niet mee het veld ingaat. Dat is de moeilijkheid daaraan. Omdat het bankzaken zijn. 

Ik heb Johannes al een paar keer bij anderen aanbevolen en vertel dan over onze ervaring, het positieve wat Johannes uitstraalt.

Werner en Maaike Hodel, Húns

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacy policy.