Overslaan en ga direct naar de inhoud

Ynsigt is professioneel in het plan en in de doorrekening van de plannen. De cijfers uit het verleden concreet maken naar het nu maar ook de forecast naar de toekomst toe

Omdat tegenwoordig de financieringsaanvragen voor de bank behoorlijk complex zijn, heb ik besloten om Ynsigt in te schakelen om met een gedegen plan richting de kredietadviseur te kunnen. We wilden namelijk een jongveelocatie erbij kopen, zodat wij thuis door konden groeien.

Thuis liepen we hier en daar tegen de limiet aan. En dan bedoel ik de plek voor het jongvee, de mestopslag en de NB-vergunning. Die waren bij ons thuis allemaal te klein geworden. Dus de aankoop moest doorgaan. Maar dan intensiveer je in een tijd dat ze eigenlijk de andere kant op willen. Ik kan zelf ook wel een plan schrijven, maar Ynsigt pakt dat wel heel professioneel aan en tackelt gelijk alle problemen, hebben net wat andere ingangen als ik en weten wat er wordt gevraagd door een bank.

Johannes Wassenaar kan van een slecht plan niet een goed plan maken. Maar hij kan wel van een plan wat in het begin misschien niet haalbaar is, wel een haalbaar plan maken door aan andere dingen te denken. Ze denken links, rechts, naar boven en onder. Ze kunnen meerdere aspecten van het plan belichten en als het dan linksom niet kan, dat het dan wel rechtsom kan. Spiegelen dekt de lading goed.

Jentsje Bootsma, Nijland

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacy policy.