Overslaan en ga direct naar de inhoud

Om dit te realiseren moest er een duidelijk bedrijfsplan geschreven worden

Als bedrijf wilden wij graag de latente ruimte die er binnen onze bedrijfsstructuur in de vergunningen nog aanwezig was benutten. Hiervoor was het noodzakelijk om te investeren in de productiemiddelen met daarbij als grootste investering de aanschaf van 1500 kg aan fosfaatrechten.

Om dit te realiseren en om de huidige financiering te herstructureren moest er een duidelijk bedrijfsplan geschreven worden. Zonder een goed geschreven bedrijfsplan zou het waarschijnlijk wel moeilijk worden om bij de eigen bank een financiering te kunnen krijgen. Als aangewezen persoon om dit plan te schrijven vonden wij Johannes Wassenaar, die wij al goed kenden door zijn tijd bij de Rabobank als onze adviseur.

Na een paar goede gesprekken over waar wij met ons bedrijf naar toe wilden werd de basis gelegd voor een goed en helder bedrijfsplan. Met dit plan in de hand heeft Johannes drie banken benaderd om hierop in te schrijven, waaronder ook de eigen bank. Uiteindelijk kregen wij bij  de ABN Amro bank het beste aanbod en ook het beste gevoel wat zeker niet onbelangrijk is.

Door deze verandering van bank kunnen wij als bedrijf weer verder met de uitvoering van onze plannen en hebben wij weer zin in wat komen gaat. Wij realiseren het ons dat zonder het goed uitgewerkte plan van Johannes met al zijn financiële kennis het ons niet was gelukt een dergelijk plan te maken. Zijn inside kennis bij de bank en daarbij zijn brede kennis in de sector zijn daarbij van doorslaggevende waarde gebleken.

Wij danken Johannes voor zijn hulp en wensen hem veel succes bij het verder ontwikkelen van zijn bedrijf en we hopen dat hij en zijn collega's nog vele ondernemers kunnen ondersteunen bij het verwezenlijken van hun plannen!

Maatschap Wassenaar, Menaam

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacy policy.